原材料:コーンスターチ、トマト、トウモロコシ(遺伝子組み換えでない)、大豆(遺伝子組み換えでない)、食塩、タマネギ、ニンニク、黒胡椒、調味料、(アミノ酸)、アナトー色素、クエン酸品名 乾燥粉末スープの素,原産国 フィリピン,Makes 6-8 serving INGREDIENTS 1 pouch Mama Sita’s Adobo (Savory Sauce) Mix 1 cup water 6 cups chicken or pork, cut into serving pieces 2 tbsps cooking oil COOKING INSTRUCTIONS Dissolve 1 pouch Mama Sita’s Adobo (Savory Sauce) Mix in water. Marinate the chicken (or your choice of meat), cut into serving pieces, in this mixture for 15 minutes. In a saucepan, heat cooking oil. Remove the chicken from the marinade and fry over high heat until the edges turn golden brown. Pour in the marinade and bring to a boil. Lower the heat and simmer. Stir occasionally until the meat is tender and the sauce has thickened. Add more water if necessary. Serve.,6?8サービングを行う 成分 1 ・ポーチママシタのアドーボー(タレ)ミックス 1カップの水 6杯のチキンや豚肉は、ピースを提供するに裁断 2 tbspsの食用油 クッキングに関する指示 1 ・ポーチママシタのアドーボー(タレ)水にミックスして溶かす。 15分間この混合物の提供の部分にカットチキン(または肉の選択)、、マリネ。 片手鍋に、熱の食用油。エッジが黄金色に変わるまで強火でマリネし、フライパンから鶏肉を削除します。 マリネに注ぎ、沸騰させる。熱と煮るを下ろします。肉が柔らかくなるとソースにとろみが出るまで時々かき混ぜる。必要に応じてより多くの水を追加。サーブ。